Danielle Egberts | Manager
21637
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21637,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

MANAGER

Management

Orkest- en projectmanagement
Advies en artistiek management

Orkestmanagement Nationaal Jeugdorkest

Het Nationaal Jeugorkest (NJO) biedt al zestig jaar een podium aan jong toptalent. Bijvoorbeeld tijdens de NJO Muziekzomer, een zomers festival op de mooiste plekken van Gelderland, en tijdens de NJO Wintertournee, als een symfonieorkest van het NJO in januari de beste concertzalen van Nederland aandoet.

Het JeugdOrkest Nederland (JON) en het Nationaal Jeugd Orkest (NJO) slaan sinds 2017 de handen ineen als de Nationale JeugdOrkesten Nederland (NJON) om een brug te vormen tussen opleiding en beroepspraktijk. Door beide organisaties samen te voegen ontstaat een doorlopende leerlijn voor talenten van 14 tot 26 jaar. Binnen één organisatie kan het aanbod voor een individuele musicus optimaal worden afgestemd op zijn of haar kwaliteiten.

img_6323

Artistiek coördinator Phion, orkest van Gelderland & Overijssel

Ondersteuning van het artistiek team Phion. Lange termijnplanning en coördinatie diverse projecten waaronder de HaFa-(HarmonieFanfare)concerten.
dec. 2019 – apr. 2020

Organisatie ensemble ‘Il Canto di Rame’

Artistieke en zakelijke organisatie  ensemble ‘Il Canto di Rame’ .

logo_ilcanto

2005 - 2017

Organisatie het Groot HRFSTWND Orkest

In 2014 heeft Daniëlle de commissie HRFSTWND opgericht met collegae van het Orkest van het Oosten (Phion) om de passie voor muziek te delen met amateurmusici in Overijssel en de Achterhoek.

In 2015 heeft dat geresulteerd in een zeer succesvolle editie van het Groot HRFSTWND Orkest, een 100-koppig projectorkest van het Orkest van het Oosten voor gevorderde amateurmusici uit Overijssel en de Achterhoek die een blaasinstrument / slagwerk / contrabas of harp bespelen. Het project wordt jaarlijks herhaald en georganiseerd door het Phion onder de noemer HaFa-concerten.

LogoHRFSTWND2015

2014 - 2016

Artistieke Commissie Orkest van het Oosten (Phion)

Advisering artistieke leiding van het Orkest van het Oosten (Phion).

In de Artistieke Commissie is Daniëlle mede belast met het geven van adviezen en het doen van voorstellen aan het artistiek management. De adviezen hebben betrekking op de artistieke zaken van het orkest, welke bijdragen tot en bepalend zijn voor het te voeren artistieke beleid.

2014 - 2016

Organisatie berichtgeving Social Media in de ‘Social Media Group’  van het Orkest van het Oosten (Phion).

In de Social Media Group van het Orkest van het Oosten Phion) werkte Daniëlle mee aan de planning, strategie en inhoud van de berichtgeving op Social Media over orkestactiviteiten van het Orkest van het Oosten (Phion).

2013 - 2015