Danielle Egberts | Management en Organisatie
62
archive,category,category-management-en-organisatie,category-62,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Carrière Switch

Sinds 18 juli ben ik werkzaam als orkestmanager bij het Nationaal Jeugd Orkest Nederland. Voor sommigen zal deze carrière switch een absolute verassing zijn maar ik ben al geruime tijd bezig mijn muzikale werkzaamheden te verbreden. Helaas betekende deze stap dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn lieve collegae bij het Orkest van het Oosten. Als trompettist blijf ik wel te horen bij ensemble Il Canto di Rame en trompetkwartet C4.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en val meteen met m’n neus in de boter: de NJO Muziekzomer en Tour 2016!

Danielle Egberts Orkestmanager NJO