Danielle Egberts | Concert en CD-presentatie NedNieuw!
22651
post-template-default,single,single-post,postid-22651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Concert en CD-presentatie NedNieuw!

Super trots zijn we, het project NedNieuw is voltooid!  Op 18 juni presenteren we de CD ‘NedNieuw’. Il Canto di Rame heeft verschillende Nederlandse componisten gevraagd hedendaags werk te schrijven met een link naar de barokke samenstelling van ons ensemble.

Folkert Buis, Kees van Eersel, Daan Manneke, Ruud Roelofsen, Sylvia Maessen en Hayo Boerema hebben hieraan gehoor gegeven. In hun composities hebben zij de tekstuele inhoud centraal gesteld zoals dat gebruikelijk was in de barokperiode. Bassist Tim Nobel heeft door het arrangeren van hedendaagse jazz voor Il Canto di Rame op een heel andere manier uiting gegeven aan de uitgangspunten van ‘NedNieuw’.

Tijdens het presentatie-concert zullen we gedeeltes van de CD live uitvoeren waarna we alvast iets laten horen van het volgende ‘Il Canto-project’. Na afloop is er tijd voor een gezellig onderhoud met de musici, de componisten en alle medewerkers van ‘NedNieuw’. Van harte welkom!

Kaarten verkrijgbaar via: http://www.dorpskerkwilp.nl/event/details/il-canto-di-rame-presentatie-cd-nednieuw/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.