Danielle Egberts | Het Groot HRFSTWND-orkest 2016, geef je nu op!
22664
post-template-default,single,single-post,postid-22664,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Het Groot HRFSTWND-orkest 2016, geef je nu op!

De inschrijving voor het Groot HRFSTWND Orkest 2016 is geopend!

Geef je nu op via http://www.ovho.nl/hrfstwnd/

Het Groot HRFSTWND Orkest Het Groot HRFSTWND Orkest is een projectorkest dat zal bestaan uit ongeveer 70 gevorderde amateurmusici onder leiding van dirigent Joost Smeets, tevens tubaïst van het Orkest van het Oosten. Tijdens drie intensieve repetitiedagen, verzorgd door musici uit het Orkest van het Oosten, studeren zij een fantastisch blaasmuziekprogramma in.

Doe je mee?

Het wordt een prachtig en groots concert op 9 november in Muziekcentrum Enschede. Na de pauze speelt het Orkest van het Oosten i.s.m. Het Gelders Orkest de 1e symfonie van Mahler.

Wie kunnen er meedoen?

Gevorderde amateurmusici uit heel Nederland die een blaasinstrument, slagwerk, contrabas of harp bespelen.

Thuisstudie

Zit u in HET Groot HRFSTWND Orkest? Dan krijgt u de bladmuziek begin september thuisgestuurd en kunt u beginnen met studeren.

Repetities

De repetitiedagen in Enschede zijn op 1 oktober 10.00-16.30 uur, 30 oktober 10.00-16.00 uur en 6 november 10.00-16.30 uur.

Concert

9 november om 19.30 uur in Muziekcentrum Enschede.

De muziekstukken die worden gespeeld zijn:

– Vioolconcert Mellilo met als solist Carla Leurs (concertmeester van Orkest van het Oosten!) Voorproefje (in arr. voor symfonieorkest): https://www.youtube.com/watch?v=8OKjCJJV_Cw

– Pegasus van Alex Poelman (Enschedese componist!) Alex Poelman zal tijdens een van de repetities toelichting komen geven over Pegasus. De kans om details van de componist zelf te horen!

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 september via http://www.ovho.nl/hrfstwnd/

Selectie

Om tot een evenwichtig orkest te komen, een juiste balans tussen de instrumentgroepen, zal er een selectie plaatsvinden. Deze selectie wordt gedaan door professionals uit het veld op basis van uw aanmelding. Uiterlijk in de laatste week van augustus zal de uitslag aan de deelnemers bekend worden gemaakt.

Enkele praktische zaken

– Deelname aan dit project kost €57,50 (inclusief bladmuziek, groepslessen en coaching verzorgd door musici uit Orkest van het Oosten, lunch, koffie en thee tijdens de repetitiedagen en 1 vrijkaart voor het aansluitende concert).

Heeft u nog vragen over dit project?  Stuur dan gerust een e-mail naar Marij van der Meij en Monique Wijnker via http://aanmeldingen@ovho.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.