Danielle Egberts | Trompetkwartet ‘C4’
21631
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21631,page-child,parent-pageid-21582,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Trompetkwartet ‘C4’

Trompetkwartet ‘C4’ bestaat uit de vier trompettisten van het Orkest van het Oosten: Ido Jan Stalman, Daniëlle Egberts, Piertje Feenstra en Arthur Kerklaan.

 

Met eigen-(zinnige) arrangementen maken zij van elk optreden een bijzondere en persoonlijke beleving.

 

Concerten van ‘C4’ vinden plaats op originele locaties en hun repertoire is inzetbaar bij tal van evenementen.

 

Zo traden zij onder andere op in het provinciehuis van Zwolle, bij de opening van het Saxion Hogeschooljaar in Enschede en bij diverse officiële gelegenheden zoals herdenkingen, aankondigingen en recepties.

 

Met het ‘Lite ensemble’ van het Orkest van het Oosten vormen zij bovendien een perfecte match voor een spectaculaire avond jazz en amusementsmuziek.

Trompetkwartet ‘C4’ bestaat uit:

  • Ido Jan Stalman
  • Daniëlle Egberts
  • Piertje Feenstra
  • Arthur Kerklaan.

In 2015 ontwikkelde ‘Trompetkwartet C4’ een samenwerkingsproject voor HaFaBra-orkesten waarbij de vier trompettisten een aantal werken voor trompetkwartet en orkest uitvoeren, een solistisch blok voor hun rekening nemen en zich eventueel inzetten als coach.

 

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Léon Leijdekkers, Orkest van het Oosten

lleijdekkers@orkestvanhetoosten.nl

C4 - Video toevoegen!