Danielle Egberts | Docent
21656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21656,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

DOCENT

Jong talent

Daniëlle Egberts begeleidt jonge talentvolle musici / trompettisten die zich voorbereiden op de vooropleiding of bacheloropleiding en het vak van musicus.

“De lessen geven net wat extra ruimte om de omschakeling te kunnen maken. Het is belangrijk om te leren studeren en te leren plannen. Er wordt opeens een heel ander niveau van je verwacht!”

 

Gevorderde musici

Daniëlle Egberts begeleidt musici / trompettisten die de bachelor-/masteropleiding volgen aan een conservatorium of gevorderde (amateur) musici die zich willen verdiepen in het repertoire, zich technisch willen verbeteren of naar een auditie* of (solo)concert toewerken.

De ruime orkestervaring en zittingsname in diverse jurypanels* stelt Daniëlle in staat om gevorderde musici heel praktisch en gericht bij te kunnen staan tijdens een voorbereidingstraject.

 

*Musici die zich voorbereiden op de NJO/EUYO-audities kunnen niet door Daniëlle Egberts begeleid worden vanwege haar zittingsname in de jury.